Reduslim

“Este important să-ți structurezi timpul astfel încât să nu reacționezi în mod constant și să urmărești proactiv oportunitățile de a mânca”, spune nutriționistul Lisa Moskovitz, reduslim farmacia tei pret C.S.C.S., co-autor al cărții The Food-Free Family. Acest lucru înseamnă, de exemplu, să programați “mese de un anumit fel” la sau în jurul aceleiași ore în fiecare zi, iar apoi să stabiliți limite în ceea ce privește timpul pe care îl petreceți gustând între mese.

Dacă vă găsiți în mod constant mâncând și făcând alte activități care nu au legătură cu exercițiile fizice pentru că vă simțiți “prea ocupat pentru a face exerciții fizice”, încercați acest lucru: luați 15 minute pentru a vă gândi cu adevărat la ce prețuiți mai mult, reduslim farmacia tei pret mâncarea sau exercițiile fizice, reduslim farmacia tei pret și decideți în mod conștient, la un impuls, să optați pentru exerciții fizice, chiar dacă nu aveți nimic altceva planificat pentru acea zi. În cuvintele lui Moskovitz: “Faceți mai întâi exerciții fizice și apoi, dacă este convenabil, mâncați. Dar dacă vă dați seama că exercițiile fizice nu sunt atât de importante pe cât doriți să le faceți, atunci faceți mâncarea”.

13. Dacă aveți chef de dulciuri, nu le mâncați imediat după ce vă antrenați.

Potrivit lui Julianne Hough, un antrenor îndelungat și autoarea cărții Style Your Skin, Muscles, and You, este “o concepție greșită comună” că o gustare după ce faci exerciții fizice va declanșa eliberarea de zahăr metabolic. Hough spune că ori de câte ori faci exerciții fizice, fie că este vorba de cardio, yoga sau flotări, corpul tău trebuie să descompună mușchii pentru a alimenta organismul. Așadar, pentru a reface masa musculară inițială, “nu ar trebui să consumați niciun fel de alimente, în special zahăr sau carbohidrați în cantitate mare, deoarece veți interfera cu procesul de reconstrucție a masei musculare”, spune ea.

SFAT: Nu va trebui să mergi la alergat după prânz, reduslim farmacia tei pret pentru că transpirația te ajută să arzi grăsimile. Corpul tău arde de două până la patru ori mai multe calorii atunci când te antrenezi. Cheia este să vă antrenați la o intensitate ridicată timp de aproximativ 30-45 de minute de trei sau patru ori pe săptămână. Acest lucru vă poate ajuta să vă mențineți corpul să ardă grăsimi mult timp după ce faceți exerciții fizice. Asigurați-vă doar că beți suficientă apă pentru a vă menține hidratat corespunzător și pentru a preveni crampele musculare și deshidratarea.

Modalități ușoare de a pierde în greutate

Spune Moskovitz: “Ingerarea unor cantități mai mari de sare și de zahăr în timpul și după un antrenament vă poate determina cu siguranță să rețineți apă. Deci, dacă�

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *