Reduslim

Este posibil ca motivele pentru care doriți să slăbiți să fie diferite de cele ale populației generale. Așadar, reduslim farmacia pentru a pierde în greutate, reduslim farmacia s-ar putea să trebuiască să vă dați seama ce are cel mai mult sens pentru dumneavoastră. Puteți lua în considerare motivația dvs. și puteți obține ajutorul unui expert în fitness pentru a vă ajuta să alegeți planul sau rutinele care vor fi cele mai durabile pentru dvs. În acest fel, puteți avea ceva care să vă mențină motivat atunci când vă loviți de un blocaj (a.k.a., o revenire la acele după-amieze petrecute uitându-vă la Netflix).

Iată care sunt cele mai bune momente pentru a face exerciții fizice.

Dimineața (înainte de răsărit)

Exercițiul de dimineață este o modalitate testată în timp (și total eficientă) de a începe. Un studiu din 2018 din Journal of Applied Physiology a constatat că exercițiile fizice de dimineață cresc nivelul de energie și scad glicemia și răspunsurile la insulină, reducând potențial factorii de risc pentru diabetul de tip 2.

Exercițiile de dimineață par, reduslim farmacia de asemenea, să îmbunătățească starea de spirit, un alt studiu din același număr constatând că cei care fac exerciții dimineața au o stare de spirit mai pozitivă decât cei care fac exerciții după prânz.

După-amiaza (după ora 15.00)

Să faci câteva mișcări după ora prânzului poate fi dificil, dar există dovezi că exercițiile de după-amiază pot ajuta la menținerea pierderii în greutate mai bine decât mai târziu în timpul zilei.

După ce ați mâncat, corpul dumneavoastră funcționează pe bază de glucoză – ceea ce înseamnă că arde calorii și vă trimite nivelul de zahăr din sânge într-o mini-pictură. Deci, reduslim farmacia după prânz, este mai probabil să vă simțiți obosit și leneș.

După antrenament

Persoanele care fac exerciții fizice imediat după un antrenament au mai multe șanse să se țină de acel antrenament decât cele care se antrenează imediat după o masă, reduslim farmacia au raportat cercetătorii de la Universitatea Tufts în numărul din decembrie 2009 al revistei Obesity.

Așa că nu așteptați.

Dar dacă aveți probleme cu antrenamentul după masa de prânz, acesta nu este neapărat un semn că trebuie să renunțați la sala de sport sau la mâncarea nesănătoasă – există o soluție.

“Oamenii care fac exerciții fizice în mod regulat tind să aibă mai mult succes dacă au un antrenament programat pentru aceeași oră din zi”, spune Michael Rubin, un psiholog sportiv care lucrează în practică privată în New York City. “Dacă ești foarte ocupat, este mai ușor să o faci după serviciu sau la prânz. În acest fel, poți să o lași deoparte în mod conștient și să te angajezi să o faci.”

Pe lângă faptul că trebuie să îți stabilești o oră fixă în calendar, el recomandă să îți faci antrenamentul într-o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *