Reduslim

“Unul dintre lucrurile pe care oamenii le-au făcut de-a lungul timpului, atât în mod anecdotic, cât și în cercetare, este că atunci când oamenii fac exerciții fizice în mod constant, au tendința de a pierde în greutate”, a declarat Toni Muser, reduslim in alaptare nutriționist clinic certificat și profesor asistent de kinesiologie la University of Central Florida.

“Acest lucru se bazează pe biologia lor circadiană”.

Ceasul corpului dumneavoastră determină când vă este foame în mod natural și când vă este somn în mod natural, a explicat Muser. Suntem cu toții familiarizați cu nevoia de a ronțăi noaptea târziu, ceea ce reprezintă faptul că ceasul nostru biologic ne spune că ne este somn. Și poate părea de bun simț, dar atunci când facem exerciții fizice în mod regulat, ceasul corpului nostru se schimbă, iar noi suntem mai puțreduslim in alaptare predispuși să poftim la gustări noaptea târziu.

Într-un sondaj realizat pe 24 de participanți la un studiu publicat în 2010, cercetătorul Jifan Hu, de la Universitatea din Chicago, a constatat că, atunci când făceau exerciții fizice în timpul nopții, era mai probabil să evite să mănânce după ora 19.00.

Într-un studiu realizat în 2018 pe 95 de adulți, reduslim in alaptare cercetătorii de la Universitatea Stanford au descoperit că, atunci când femeile au efectuat antrenamente de intensitate ridicată de două ori pe săptămână, timp de opt săptămâni, ceasurile corpului lor reduslim in alaptare au fost reglate – cu alte cuvinte, au fost mai receptive la momentul în care ar trebui să mănânce. Cercetătorii cred că acest lucru le-a făcut mai ușor să evite să ia gustări sau să pască.

Dar, chiar dacă mâncați mult atunci când faceți exerciții fizice, tot este bine să vă mișcați, a spus Muser.

“Când oamenii fac exerciții fizice, au tendința de a mânca”, reduslim in alaptare a spus ea. “Dar dacă fac exerciții fizice timp de o oră de două ori pe săptămână, aceasta este o oră în care nu prea mănâncă și o oră în care au o șansă foarte mică de a lua gustări”.

Exercițiile fizice vă pot ajuta, de asemenea, să evitați poftele, deoarece stimulează un hormon numit grelină care trimite mesaje creierului că vă este foame, a spus Muser.

“Este nevoie de un timp pentru ca organismul tău să se normalizeze”, a spus ea. “Când faci exerciții fizice, de fapt, diminuezi cantitatea de grelină, iar acesta poate fi unul dintre motivele pentru care oamenii se simt mai puțin înfometați”.

Dar acesta nu este singurul motiv. Exercițiile fizice cresc, de asemenea, nivelul hormonului adiponectină, reduslim in alaptare care, la rândul său, scade cantitatea de grelină care circulă în organism. De aceea, respectarea unui timp și a unui loc specific pentru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *