Reduslim

Așa a constatat un studiu recent publicat în Journal of the American Medical Association (JAMA). Care sunt rezultatele? Persoanele care au făcut exerciții fizice timp de o jumătate de oră în majoritatea zilelor săptămânii, timp de cel puțin șase luni, au pierdut o cantitate mult mai mare de greutate decât cele care au făcut exerciții fizice de mai puține ori și pentru perioade mai scurte de timp.

Și nu vorbim aici doar de mersul pe jos în pas vioi: Vorbim despre un antrenament de o oră la o intensitate care stimulează sistemul natural de ardere a grăsimilor din organism.

Cum funcționează mai exact acest lucru?

Să dăm puțin înapoi:

Exercițiile fizice ajută corpul tău să ardă grăsimi: Studiile arată că atunci când ești activ fizic, corpul tău începe să ardă grăsimi suplimentare ca sursă de energie, deci arde mai multe calorii în general. De fapt, acest lucru înseamnă că poate arde efectiv mai multă grăsime decât cea pe care o consumă.

Exercițiile fizice vă mențin corpul într-o stare sănătoasă: Studiile arată că a face exerciții fizice în mod regulat vă poate stimula și sistemul imunitar. La urma urmei, oana roman reduslim exercițiile fizice vă oferă un corp mai energic și, oana roman reduslim prin urmare, mai puțin obosit.

De asemenea, exercițiile fizice regulate și consecvente sunt benefice pentru sănătatea creierului. Un studiu publicat în JAMA a arătat că exercițiile fizice reduc riscul apariției bolii Alzheimer și a altor tipuri de demență.

Exercițiile fizice vă fac mai fericiți: Un studiu a constatat că exercițiile fizice îți îmbunătățesc starea de spirit, în special după trei luni de exerciții zilnice regulate. Studiile au arătat, de asemenea, că un antrenament cardio de o oră vă poate dubla capacitatea de plăcere. Chiar nu este un mister de ce!

Deci, ce faceți?

Cei mai mulți oameni încearcă să adere zilnic la o rutină de fitness. Dar, în acest stil de viață, oana roman reduslim avem tendința de a face un singur lucru – antrenament – pentru o anumită perioadă de timp în fiecare zi, în timp ce ne alegem celelalte activități în întregime după bunul plac al zilei.

Dar aceasta este o abordare prostească a exercițiilor fizice. Studiile arată că, oana roman reduslim dacă aveți de gând să faceți exerciții fizice în mod regulat, ar trebui să alegeți un timp prestabilit și să vă țineți de el. Procedând astfel, vă ajută să vă mențineți un program regulat de activitate fizică (chiar și în timp ce încercați să vă mențineți sau să pierdeți în greutate). Dar, în societatea noastră haotică, oana roman reduslim cei mai mulți dintre noi nu o fac.

Așadar, cum să o facem? Alegeți doar un moment pentru a face exerciții fizice în fiecare zi și apoi respectați-l.

Cum faci să funcționeze?

1. Alegeți timpul

În loc să încercăm să înghesuim exercițiile fizice în ziua noastră aglomerată – sau, oana roman reduslim într-adevăr, să le facem ori de câte ori avem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *