Reduslim

Ако искате да продължите да отслабвате и след като сте постигнали целта си – без да стигате до плато – не забравяйте да включите упражнения.

Въпреки че тренировките може да не са първият ви импулс, когато искате да отслабнете, спазването на режим на упражнения е най-добрият начин да се уверите, че ще продължите да изгаряте калории на същото ниво и ще поддържате загубата на тегло, reduslim аптека казва Вики Одет, регистриран диетолог и автор на готварската книга The Diabetes Diet Solution Cookbook.

“Мислете за физическите упражнения като за лекарство, което е полезно за сърцето”, казва Одет. “Ако го приемате, сърцето ви ще функционира по най-добрия начин. Ако спрете да го приемате, сърцето ви ще спре да работи по най-добрия начин. Упражненията са кардиологичното лекарство, което приемате.”

Освен за поддържане на мускулната маса, упражненията са от съществено значение и за поддържане на здравето на костите.

Според Journal of Women’s Health ежедневните упражнения с тежести могат да помогнат за предпазване от остеопороза при жените.

Най-добрите упражнения за отслабване

Не е задължително да правите кардио упражнения, за да отслабнете. Вдигането на тежести може да бъде особено ефективно в помощ на отслабването, казва Одет, а тези 15 тренировки за отслабване ще изгорят повече калории, отколкото знаете как да пресметнете.

Одет препоръчва на начинаещите, особено ако са нови в тренировките, reduslim аптека (https://bg.reduslim.health/) да не използват машини; по-скоро да се опитат да намерят упражнение, което им е удобно, като вдигане на тежести или кардио дейност, като бягане или ходене.

Понякога, предлага Одет, за да не изоставате с упражненията като зает възрастен, който работи на пълен работен ден, просто трябва да променяте тренировъчния си режим веднъж или два пъти седмично, reduslim аптека както може би сте правили с децата си в миналото.

“Нещата ще се оправят сами”, reduslim аптека казва тя. “Казвам на хората да обръщат внимание на телата си и ако нещо не се чувства добре, да го коригират.”

След като известно време сте се чувствали комфортно във фитнеса или самостоятелно у дома, можете да започнете да обмисляте по-сложни дейности, които могат да ви предизвикат, предлага Одет.

“Помнете, че не искате маратон, но можете да се успокоите, ако на следващия ден чувствате болки”, reduslim аптека казва тя.

Проучване от 2010 г., reduslim аптека публикувано в British Journal of Sports Medicine, показва, че високоинтензивната интервална тренировка (HIIT) може да е най-доброто упражнение за отслабване. HIIT може

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *